Ugrás a tartalomhoz
Bejelentkezés

Gyakran ismétlődő kérdések

Milyen böngészőt használjunk az online jelentkezéshez?

A Karrier Portál minden ismert böngészővel működik.

Milyen formátumban tudom feltölteni a dokumentumaimat?

Word, PDF, JPEG, EXCEL, XLS, PNG fájltípusokat fogadunk el.

Csak online (Karrier Portál) formában jelentkezhetek vagy levélben is?

Kizárólag a Karrier Portálon keresztül beérkezett pályázatokat vesszük figyelembe.

Akkor is beküldhetem a pályázatomat, ha nincs számomra megfelelő állásajánlat kiírva?

Igen, a Karrier adatbázisba bekerülve egy-egy megüresedett pozícióra elsődlegesen a belső adatbázisunkból keressük a megfelelő személyt.

A jelentkezés során minden mezőt ki kell tölteni?

Igen, fontos, hogy minden mező ki legyen töltve, hiszen a nélkül a portál nem hagyja jóvá a jelentkezést.

Önéletrajz csatolás kötelező vagy elég, ha jelentkezek a felületen?

Igen kötelező, a rendszer a jelentkezés véglegesítését nem fogja engedni a kötelező dokumentumok felcsatolása nélkül.

Kinek címezhetem a jelentkezésemet?

Kérjük, hogy maradjon a semleges megszólításnál (Tisztel Hölgyem/Uram). A HR osztály toborzás és kiválasztásért felelős kollégája bírálja el.

Mikor válaszolnak a jelentkezésemre?

Számunkra fontos a visszajelzés. Minden pályázót értesítünk, még abban az esetben is, ha a pályázata sikertelen lett. A hirdetések lejáratát követően az előszűrési szakasz után kerül sor a személyes interjúk lebonyolítására. A legnagyobb mértékben törekszünk arra, hogy a lehető leggyorsabban sikerüljön megtalálni számunkra a megfelelő személyt.

Jelentkezhetek egyszerre több pozícióra is?

Természetesen jelentkezhet, ez esetben kérnénk, hogy a motivációs levelében tájékoztasson bennünket.

Nem tudom beadni a pályázatom!

Kérjük, ellenőrizze, hogy minden mezőt kitöltött-e. Amennyiben a jelentkezés ezt követően sem sikeres, akkor e-mailben vegye fel a kollégánkkal a kapcsolatot a karrier@drv.hu email címen.

Hol és hogyan tudok érdeklődni a jelentkezési folyamattal kapcsolatban.

Minden pályázó visszajelezést kap a jelentkezéséről, és mindenkit értesítünk a pályázatának elbírálásáról. Folyamatbeli kérdéseit a karrier@drv.hu email címen teheti fel.

Mit a teendőm, ha elfelejtettem a jelszavamat az online karrierportálhoz?

A karrier portál bejelentkezési oldalán kattintson az "elfelejtett jelszó" vagy az "Elfelejtette a jelszavát?" gombra. Ezután e-mailben fogja megkapni új jelszavát.

Milyen kiválasztási módszertant alkalmaznak és mi a folyamata?

A Karrier Portál kiválasztás folyamata menüpontban ezzel kapcsolatban bővebb információt kaphat.

Még tanulmányaimat folytatom, de szeretnék a DRV Zrt.-nél gyakorlatot szerezni, lehetséges?

Igen, lehetséges, kérjük, hogy a karrier@drv.hu email címen érdeklődjön a feltételekről.

Elérhetőségeink

Cím:
Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.
8600, Siófok
Tanácsház u. 7.
E-mail:

Állásajánlataink

  • Nehézgépkezelő-Balatonalmádi Érvényes:  2019. 05. 03. -  2019. 05. 31. Ivóvízhálózaton, közműrendszeren lévő meghibásodások szakszerű elvégzése a megfelelő eszközök, gépek működtetésével. Munkavégzéshez alkalmazott emelő-, rakodó- és szállítógépek kezelése ellenőrzése, működtetése. Munkavégzéshez szükséges emelőszerkezetek rendeltetésszerű és biztonságos használata, a teherfelvevő eszközök kiválasztása és azok rendeltetésszerű használata a teher szabályos és biztonságos rögzítése. Hidraulikus berendezések rendeltetésszerű kezelése, üzemeltetése és karbantartása. Munkaterület biztosítása közterületi munkavégzés során. Kézi földmunka végzése a munkavédelemi szabályok betartásával. Hibaelhárítást követő helyreállítási munkák elvégzése zöld területen és útburkolaton. Vállalati gépjármű vezetése, a gépjármű és felépítményének ellenőrzése, jogosultsági szintig történő karbantartási feladatinak ellátása. Részletek
  • Vízmérő leolvasó-Siófok Érvényes:  2019. 05. 24. -  2019. 06. 04. A Társaság szolgáltatási területén a fogyasztási helyek felkeresése, ellenőrzése. A fogyasztási helyeken lévő vízmérők leolvasása, ellenőrzése. A leolvasott eredmények leolvasási eszközre történő rögzítése. A munkavégzés saját gépjárművel történik, egyénileg. Rugalmas kötetlen munkarend. Részletek
  • Vízmérő leolvasó-Bóly Érvényes:  2019. 05. 24. -  2019. 06. 04. A Társaság szolgáltatási területén a fogyasztási helyek felkeresése, ellenőrzése. A fogyasztási helyeken lévő vízmérők leolvasása, ellenőrzése. A leolvasott eredmények leolvasási eszközre történő rögzítése. A munkavégzés saját gépjárművel történik, egyénileg. Rugalmas kötetlen munkarend. Részletek
További állásajánlataink