Ugrás a tartalomhoz
Bejelentkezés

Karrier Program

A karrierprogram keretein belül folyamatos szakmai fejlődést nyújtunk ambiciózus, cégünknél hosszútávra tervező kollégáink számára.

Tekintettel arra, hogy a vezetői munkakörök pótlása külső erőforrásból nehezen teljesíthető, társaságunk nagy hangsúlyt fektet a tudás átadásra.

A helyi Karrier program célja, hogy a jelenlegi vezetők nyugdíjba vonulásának idejét figyelembe véve a szervezeten belül megtaláljuk a tehetséges, ambiciózus kollégáinkat, akikben megvan az elvárt vezetői kompetencia, hogy ezáltal folyamatos vezetői utánpótlást és tudásátadást biztosítsunk.

A megpályázható munkakörök a DRV Karrier Portálján kerülnek meghirdetésre. A program során kompetencia alapú módszerrel kerül kiválasztásra a nyertes pályázó. A kiválasztott pályázó komplett oktatási programon keresztül sajátíthatja el az adott vezetői munkakörhöz szükséges elméleti és gyakorlati tudást, melyet a szakterület illetékes kollégái tartanak. A nyertes pályázóval tanulmányi szerződést kötünk, melyben a kolléga vállalja, hogy elvégzi az oktatási programot. A program elvégzése után megüresedett vezetői munkakör esetén a pályázó automatikusan elnyeri a pályázott pozíciót.