Ugrás a tartalomhoz
Bejelentkezés

A kiválasztás folyamata

A kiválasztásról mindent:

Fontos számunkra, hogy az új kollégák hosszú távon megtalálják nálunk a számításukat, elvárásaikat, és olyan munkakörre nyerjenek felvételt, ami számukra érdekes és egyben kihívást jelent, hiszen eredmények csak kellő lelkesedéssel és elkötelezettséggel érhetőek el. Kiválasztási folyamatunk során elsődleges szempont, hogy a meglévő csapatunkba a megfelelő értékrenddel, személyes kompetenciákkal rendelkező, a szakmai elvárásoknak megfelelő személy kerüljön. A kiválasztás folyamata során a legmegfelelőbb ember megtalálására és kiválasztására helyezzük a hangsúlyt.

A kiválasztási eljárás „többlépcsős”, az adott pozíció, munkakör sajátosságaitól, specifikumaitól is függenek.

Kiválasztás menete, többek között:

1. Beérkezett pályázatok szűrése

Az adott pozícióra beérkezett pályázati anyagokat a Humánerőforrás-gazdálkodási osztály toborzás és kiválasztásért felelős kollégái előszűrik. Az előszűrés folyamata, hogy a szakemberek megvizsgálják a hirdetésben feltüntetett, elvárásként megfogalmazott végzettségeket, tapasztalatokat, kompetenciákat tartalmazza-e a beérkezett pályázati anyag.

2. Interjúra hívás

Az előszűrést követően a legalkalmasabbnak vélt pályázókat telefonon és e-mailben értesítjük a személyes kompetencia alapú interjú időpontjáról. Számunkra fontos, hogy mindenki kapjon visszajelzést a pályázatának sikerességéről, így akik nem lettek kiválasztva, azokat is értesítjük e-mailben.

3. Általános elsőkörös személyes interjú

Nagy hangsúlyt fektetünk a kötelezően előírt végzettségek, elvárások mellett a jelölt általános, személyi kompetenciáira, készségeire. A DRV Zrt.-nél alkalmazott kompetencia alapú interjú technika segít jobban megismerni a jelölt alkalmazott készségeit, amely a jövőbeni munkavégzés szempontjából fontosak lehetnek.

4. Szakmai ismereteket felmérő feladatsor (számítógépes-, kommunikációs-, személyiségi-, nyelvi teszt)

Egyes munkakörök betöltéséhez, elengedhetetlen egyéb fontos alkalmazott készség, képesség, amelynek felmérése a személyes interjún kívül kerül sor.

5. Szükség esetén második körös interjú

A DRV Zrt. szempontjából fontos „kulcs” munkakörök betöltése esetén az alkalmazott kiválasztási gyakorlat többlépcsős. Az általános kompetencia alapú interjút követően a jelölt jövőbeli felsővezetője a HR osztállyal közösen ismételten meghallgatja a második interjú szakaszba továbbjutott személyeket. Ezzel is szeretnénk elősegít, hogy mindkét fél számára kölcsönös, hosszú távú együttműködés születhessen.

6. Visszajelzés

Számunkra fontos a visszajelzés és a visszacsatolás, emiatt minden pályázónak írásban visszajelzünk, függetlenül a kiválasztás sikerességétől.


Sikeres pályázást kívánunk!

HR osztály

Elérhetőségeink

Cím:
Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.
8600, Siófok
Tanácsház u. 7.
E-mail:

Állásajánlataink

  • Nehézgépkezelő-Balatonalmádi Érvényes:  2019. 05. 03. -  2019. 05. 31. Ivóvízhálózaton, közműrendszeren lévő meghibásodások szakszerű elvégzése a megfelelő eszközök, gépek működtetésével. Munkavégzéshez alkalmazott emelő-, rakodó- és szállítógépek kezelése ellenőrzése, működtetése. Munkavégzéshez szükséges emelőszerkezetek rendeltetésszerű és biztonságos használata, a teherfelvevő eszközök kiválasztása és azok rendeltetésszerű használata a teher szabályos és biztonságos rögzítése. Hidraulikus berendezések rendeltetésszerű kezelése, üzemeltetése és karbantartása. Munkaterület biztosítása közterületi munkavégzés során. Kézi földmunka végzése a munkavédelemi szabályok betartásával. Hibaelhárítást követő helyreállítási munkák elvégzése zöld területen és útburkolaton. Vállalati gépjármű vezetése, a gépjármű és felépítményének ellenőrzése, jogosultsági szintig történő karbantartási feladatinak ellátása. Részletek
  • Vízmérő leolvasó-Siófok Érvényes:  2019. 05. 24. -  2019. 06. 04. A Társaság szolgáltatási területén a fogyasztási helyek felkeresése, ellenőrzése. A fogyasztási helyeken lévő vízmérők leolvasása, ellenőrzése. A leolvasott eredmények leolvasási eszközre történő rögzítése. A munkavégzés saját gépjárművel történik, egyénileg. Rugalmas kötetlen munkarend. Részletek
  • Vízmérő leolvasó-Bóly Érvényes:  2019. 05. 24. -  2019. 06. 04. A Társaság szolgáltatási területén a fogyasztási helyek felkeresése, ellenőrzése. A fogyasztási helyeken lévő vízmérők leolvasása, ellenőrzése. A leolvasott eredmények leolvasási eszközre történő rögzítése. A munkavégzés saját gépjárművel történik, egyénileg. Rugalmas kötetlen munkarend. Részletek
További állásajánlataink