Ugrás a tartalomhoz
Bejelentkezés

Regisztrációs útmutató

A regisztrációs útmutatóval kívánunk segítséget nyújtani, ahhoz, hogy az Ön regisztrációja sikeresen megtörténjen. Felhívjuk a figyelmét, hogy a meghirdetett állásajánlatokra csak regisztrált felhasználóként van lehetősége jelentkezni.

Regisztráció, lépésről lépésre:

 1. Az nyitott állásajánlatokra csak a regisztrációt követően fog tudni jelentkezni. Regisztrációját az alábbi felületen kezdheti meg.
 2. Az adatvédelmi nyilatkozta megismerésével és elfogadásával Ön meg tudja kezdeni az adatainak feltöltését.
 3. Kérjük, hogy adjon meg egy felhasználónevet, amellyel a regisztrációt követően be tud jelentkezni a Karrier portálra és az e-mail címét, amelyen fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot.
  (a felhasználó névben ne szerepeljen ékezetes karakter)
 4. A regisztrálást követően kapni fog egy üzenetet a megadott e-mail címére, amelyben az első bejelentkezéshez szükséges jelszót megkapja. Kérjük, hogy az első bejelentkezés alkalmával generált jelszavát biztonsági okokból változtassa meg!
 5. Megkezdheti a bejelentkezését az e-mailben szereplő felhasználó névvel és jelszóval.
 6. Kérjük, hogy az alapadatokat töltse ki, valamint a kért dokumentumokat töltse fel a megfelelő helyre. Ügyeljen arra, hogy minden mező kitöltésre kerüljön, különös tekintettel, a csillaggal jelölt mezők. Amennyiben több végzettséggel rendelkezik, akkor több dokumentumot is fel kell tölteni (pl. nyelvvizsga, szakképesítés, stb.).
 7. A kitöltést követően választhat arról, hogy jelentkezik-e egy konkrét állásajánlatra, vagy csak az adatbázisunkba szeretné feltölteni személyi anyagát.

Jelentkezésével kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, kérjük, hogy a karrier@drv.hu címre küldje meg e-mailben.

Elérhetőségeink

Cím:
Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.
8600, Siófok
Tanácsház u. 7.
E-mail:

Állásajánlataink

 • Nehézgépkezelő-Balatonalmádi Érvényes:  2019. 05. 03. -  2019. 05. 31. Ivóvízhálózaton, közműrendszeren lévő meghibásodások szakszerű elvégzése a megfelelő eszközök, gépek működtetésével. Munkavégzéshez alkalmazott emelő-, rakodó- és szállítógépek kezelése ellenőrzése, működtetése. Munkavégzéshez szükséges emelőszerkezetek rendeltetésszerű és biztonságos használata, a teherfelvevő eszközök kiválasztása és azok rendeltetésszerű használata a teher szabályos és biztonságos rögzítése. Hidraulikus berendezések rendeltetésszerű kezelése, üzemeltetése és karbantartása. Munkaterület biztosítása közterületi munkavégzés során. Kézi földmunka végzése a munkavédelemi szabályok betartásával. Hibaelhárítást követő helyreállítási munkák elvégzése zöld területen és útburkolaton. Vállalati gépjármű vezetése, a gépjármű és felépítményének ellenőrzése, jogosultsági szintig történő karbantartási feladatinak ellátása. Részletek
 • Vízmérő leolvasó-Siófok Érvényes:  2019. 05. 24. -  2019. 06. 04. A Társaság szolgáltatási területén a fogyasztási helyek felkeresése, ellenőrzése. A fogyasztási helyeken lévő vízmérők leolvasása, ellenőrzése. A leolvasott eredmények leolvasási eszközre történő rögzítése. A munkavégzés saját gépjárművel történik, egyénileg. Rugalmas kötetlen munkarend. Részletek
 • Vízmérő leolvasó-Bóly Érvényes:  2019. 05. 24. -  2019. 06. 04. A Társaság szolgáltatási területén a fogyasztási helyek felkeresése, ellenőrzése. A fogyasztási helyeken lévő vízmérők leolvasása, ellenőrzése. A leolvasott eredmények leolvasási eszközre történő rögzítése. A munkavégzés saját gépjárművel történik, egyénileg. Rugalmas kötetlen munkarend. Részletek
További állásajánlataink