Ugrás a tartalomhoz
Bejelentkezés

Belső karrierprogram

A belső karrierprogram keretein belül folyamatos szakmai fejlődést nyújtunk ambiciózus, cégünknél hosszú távra tervező kollégáink számára.

Tekintettel arra, hogy a vezetői munkakörök pótlása külső erőforrásból nehezen teljesíthető, társaságunk nagy hangsúlyt fektet a tudásátadásra.

A belső karrierprogram célja, hogy a jelenlegi vezetők nyugdíjba vonulásának idejét figyelembe véve a szervezeten belül megtaláljuk a tehetséges, ambiciózus kollégáinkat, akikben megvan az elvárt vezetői kompetencia, hogy ezáltal folyamatos vezetői utánpótlást és tudásátadást biztosítsunk.

A megpályázható munkaköröket a DRV Karrierportálján hirdetjük meg. A program során kompetenciaalapú módszerrel választjuk ki a nyertes pályázót. A kiválasztott pályázó komplett oktatási programon keresztül sajátíthatja el az adott vezetői munkakörhöz szükséges elméleti és gyakorlati tudást, melyet a szakterület illetékes kollégái koordinálnak. A nyertes pályázóval tanulmányi szerződést kötünk, melyben a kolléga vállalja, hogy elvégzi az oktatási programot. A program elvégzése után a pályázó automatikusan elnyeri a megüresedett és megpályázott vezetői munkakört.

A honlapunk, sok más honlaphoz hasonlóan, a süti (cookie) fájlokat arra használja, hogy biztosítsa a honlap zavarmentes és hatékony működését, és garantálja, hogy a felhasználónak lehetősége legyen az internet személyes beállításokkal való használatára.