Ugrás a tartalomhoz
Bejelentkezés

Karrierút

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. nagy hangsúlyt fektet a szakmai utánpótlásra. Folyamatosan arra törekszünk, hogy biztos, stabil, tervezhető jövőképet nyújtsunk mind a fiatal, mind pedig az idősebb generáció számára. Tehetséges, motivált és elkötelezett szakembereinknek lehetőséget biztosítunk a továbbtanulásra, a továbbfejlődésre és az előrelépésre belső karrierprogramunk keretein belül. Célunk a jövő szakembereinek, vezetőinek felkutatása.

Nem zárkózunk el az egyediségtől, az egyéniségektől, a más gondolkodásmódtól, hiszen hosszú távon a kreatív, sokszínű megoldások, új szemléletmódok viszik előre a fejlődni kívánt vállalatokat.

Orsolya

Mondhatni pályakezdőként kerültem a DRV Zrt.-hez az akkori vezérigazgató menedzserasszisztenseként. Mikor elkezdtem a vízműves pályafutásom, már akkor megfogalmazódott bennem, hogy milyen szakirány felé szeretnék orientálódni. Az asszisztensi munkám mellett diplomát szereztem a Pannon Egyetem humánerőforrás-menedzser szakán, bízva abban, hogy az elsajátított ismereteket a DRV-nél a gyakorlatba ültethetem. Nagy örömömre sikerrel pályáztam meg egy HR-es munkakört, így HR-generalistaként folytathattam tovább a karrierutamat. A munkaterületem a toborzás-kiválasztás lett, amely a szakmán belül az egyik kedvenc témám. Volt szerencsém több innovatív projektben tevékenykedni, többek között a Karrierportálunk kialakításáért, működtetésért feleltem, valamint a kompetenciaalapú kiválasztási rendszer felépítésében is tevékenyen vettem részt. Mivel a társaság szemlélete lehetővé teszi a szakmai fejlődést, és HR vezetőm-támogatását is élvezem, az a tervem, hogy szeretném szélesebb körűen elsajátítani a HR-szakmát, beteljesülhetett. 2016. január elsején megbíztak a Személyzetfejlesztési Csoport vezetésével, a kollégák számára szervezzük, koordináljuk az egyes munkaterületeken szükséges képesítések megszerzését. Kiemelt feladataim közé tartozik a vezetői fejlesztő tréningek és a különböző témájú csapatépítő tréningek szervezése és levezénylése, továbbá a vezetői utánpótlást elősegítő karrierprogram menedzselése. A DRV Zrt. jó választás azoknak, akik szeretnének lendületes, jó kollektívában dolgozni, és fontos számukra a folyamatos, kihívásokkal teli fejlődés, valamint a megbecsülés.
           

Csaba

1993 óta dolgozom a DRV kötelékein belül felhasználóink szolgálatában. Ez idő alatt különböző munkaköröket töltöttem be, megjártam azt a bizonyos ranglétrát. Az iskolából kikerülve az akkori siófoki vízmű volt az első munkahelyem, ahol csoportvezetői munkakörben dolgoztam, majd a próbaidő után művezetőként szívtam magamba azokat az ismereteket, amelyeket az iskolában soha nem oktattak, elsajátítva az igazi vízműves életformát. Mert ez egy életforma, annak minden előnyével és hátrányával együtt. Munkába állásom 3. évében megkaptam az első nagy lehetőséget, megbíztak a Siófoki Üzemvezetőség vezetői feladatainak ellátásával, ami megtisztelő, és egyben igazi kihívás is volt. Itt tanultam meg küzdeni az igazunkért, a csapatért és a kollégainkért, és ismertem meg azokat a kiváló munkatársaimat, akikkel a mai napig félszavakból is megértjük egymást. 2016-ban kaptam lehetőséget egy nagyon innovatív és pörgős csapat – a Mérőkezelési, Korlátozási és Kivizsgálási Osztály – kialakítására és vezetésére, ami azt bizonyítja, hogy ebben a vállalatban ott van a megújulás iránti elszánt akarat. Az osztályom irányítása mellett 2015 óta tagja vagyok a társaság felügyelőbizottságának is, ellátva a munkavállalók érdekképviseletét, akik minden bizottsági ülésen a legjobb döntést várják tőlem minden helyzetben. Ez a feladat mindig pozitív energiákat ad számomra, itt én vagyok a kollégáim szeme, füle, szíve és hangja egyidejűleg, ami amellett, hogy megtisztelő, felelősséggel is jár.            

Ádám

Frissdiplomás, műszaki beállítottságú, a víz közelségét és a természet szeretetét fontosnak érző pályakezdőként szerencsésnek éreztem magam, amikor az ország legnagyobb víziközmű-szolgáltatójának központi műszaki osztályán megüresedett pozíciót 2008 decemberétől betölthettem. Az ott eltöltött évek alatt lehetőségem nyílt a szűkebb és tágabb értelemben vett víziközművek és az egész szektor átfogó áttekintésére, miközben sorra gyűltek a tapasztalataim a teljes szolgáltatási területen működő ivóvíz- és szennyvízágazati rendszerek esetenként részletekbe menő megismerésével. Ebben komoly segítséget nyújtottak a műszaki, a gazdasági és az egyéb, funkcionális területeken dolgozó kollégák, egy aktív és lendületes csapat megbecsült tagjának éreztem magam. Munkám elismeréseként 2012-ben lehetőséget kaptam a fenntartási főmérnök közvetlen támogatójaként műszaki elemzői feladatkörben tovább bővíteni tapasztalataimat cégszintű projektfeladatok lebonyolításával. 2014-től az addig megszerzett tapasztalataim gyakorlatba történő átültetésére is lehetőségem nyílt, akkor kaptam meg a bizalmat és egyben a felelősséget egy teljes üzemvezetőség operatív feladatainak ellátására. Üzemvezető munkakörben tevékenykedve volt lehetőségem Siófok, Barcs, majd Fonyód központtal irányítani a helyi üzemvezetőségek munkáját, melynek szépsége a hivatásban rejlik, majd 2021 márciusában újabb kihívást jelentő feladatként az operatív területi munkát specifikus központi munkakörre cserélve az Engedélyezési Osztály osztályvezetői feladataival bíztak meg, melyet jelenleg is ellátok. A ranglétrán előrehaladva minden állomásnál értékes embereket ismertem meg, és számos barátság is köttetett. Fontosnak érzem a mindennapokban azt a barátságos légkört, mely a munkahelyen fogad, és ugyanilyen fontos számomra, hogy a DRV biztos, stabil hátteret nyújt, anyagi és erkölcsi tekintetben is támogatva a személyes fejlődést, folyamatos tanulást akár a terepen, akár az iskolapadban, cserébe azért, hogy a megszerzett tudást házon belül kamatoztatva dolgozzunk a vállalat és a saját céljaink elérése érdekében.           

A honlapunk, sok más honlaphoz hasonlóan, a süti (cookie) fájlokat arra használja, hogy biztosítsa a honlap zavarmentes és hatékony működését, és garantálja, hogy a felhasználónak lehetősége legyen az internet személyes beállításokkal való használatára.