Ugrás a tartalomhoz
Bejelentkezés

Karrierút

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. nagy hangsúlyt fektet a szakmai utánpótlásra. Folyamatosan arra törekszünk, hogy biztos, stabil, tervezhető jövőképet nyújtsunk mind a fiatal, mind pedig az idősebb generáció számára. Tehetséges, motivált és elkötelezett szakembereinknek lehetőséget biztosítunk a továbbtanulásra, a továbbfejlődésre és az előrelépésre belső karrierprogramunk keretein belül. Célunk a jövő szakembereinek, vezetőnek felkutatása.

Nem zárkózunk el az egyediségtől, az egyéniségektől, a más gondolkodásmódtól, hiszen hosszú távon a kreatív, sokszínű megoldások, új szemléletmódok viszik előre a fejlődni kívánt vállalatokat.

Orsolya

Mondhatni pályakezdőként kerültem a DRV Zrt.-hez az akkori vezérigazgató menedzserasszisztenseként. Mikor elkezdtem a vízműves pályafutásom, már akkor megfogalmazódott bennem, hogy milyen szakirány felé szeretnék orientálódni. Az asszisztensi munkám mellett diplomát szereztem a Pannon Egyetem humán erőforrás menedzser szakán, bízva abban, hogy az elsajátított ismereteket a DRV-nél a gyakorlatba ültethetem. Nagy örömömre sikerrel pályáztam meg egy HR-es munkakört, így HR generalistaként folytathattam tovább a karrier utamat. A munkaterületem a toborzás-kiválasztás lett, amely a szakmán belül az egyik kedvenc témám. Volt szerencsém több innovatív projektben tevékenykedni, többek között a Karrier Portálunk kialakításáért, működtetésért feleltem, valamint a Kompetencia alapú kiválasztási rendszer felépítésében is tevékenyen vettem részt. Mivel a Társaság szemlélete lehetővé teszi a szakmai fejlődést és HR vezetőm támogatását is élvezem, a tervem, hogy szeretném szélesebb körűen elsajátítani a HR szakmát - beteljesülhetett. Immár 1,5 éve a személyzetfejlesztési csoport vezetését látom el. A kollégák számára szervezzük, koordináljuk az egyes munkaterületeken szükséges képesítések megszerzését. Kiemelt feladataim közé tartozik a vezetői fejlesztő tréningek és a különböző témájú csapatépítő tréningek szervezése és levezénylése, továbbá a vezetői utánpótlást elősegítő Karrier Program menedzselése. A DRV Zrt. jó választás azoknak, akik szeretnének lendületes, jó kollektívában dolgozni és fontos számukra a folyamatos, kihívásokkal teli fejlődés, valamint a megbecsülés.

Csaba

1993 óta dolgozom a DRV kötelékein belül felhasználóink szolgálatában, több különböző munkakörben, annak a bizonyos ranglétrának a bejárásával. Az iskolából kikerülve az akkori Siófoki vízműnél kaptam meg első állásom és munkaköröm, mint csoportvezető, majd a próbaidő után művezetőként szívtam magamba azon ismereteket, amiket az iskolában soha nem oktattak, az igazi vízműves életformát. Mert ez egy életforma, annak minden előnyével, és hátrányával együtt. Munkába állásom 3. évében megkaptam az első nagy lehetőséget, megbíztak a Siófoki Üzemvezetői feladatok ellátásával. A feladat megtisztelő, és egyben igazi kihívás is volt. Itt tanultam meg küzdeni az igazunkért, a csapatért, és a kollégainkért, és ismertem meg azokat a kiváló kollégáimat, akikkel a mai napig fél szavakból is megértjük egymást. A tavalyi évben kaptam lehetőséget egy nagyon innovatív, és pörgős csapatnak a kialakítására, és vezetésére, ami azt bizonyítja, hogy ebben a vállalatban ott van a megújulás iránti elszánt akarat. És nem utolsó sorban a másik nagyon érdekes feladat, ami mindig pozitív energiákat ad számomra, az az érdekképviselet. Ez egy másfajta harc egy új terület, ahol te vagy kollégáid szeme, füle, szíve és hangja egyidejűleg, akik minden Bizottsági ülésen a legjobb döntést várják tőled minden helyzetben.

Ádám

Frissdiplomás, műszaki beállítottságú, víz közelségét és természet szeretetét fontosnak érző pályakezdőként szerencsésnek éreztem magam, hogy az ország legnagyobb vízi közmű szolgáltatójának központi műszaki osztályán megüresedett pozícióját 2008. decemberétől betölthettem. Az osztályon eltöltött évek alatt lehetőségem nyílt a szűkebb és tágabb értelemben vett vízi közművek és az egész szektor átfogó áttekintésére, aktív és lendületes csapat megbecsült tagjának éreztem magam, miközben sorra gyűltek a tapasztalataim a teljes szolgáltatási területen működő ivóvíz- és szennyvíz ágazati rendszerek esetenként részletekbe menő megismerésével, melyben komoly segítséget nyújtottak mind a műszaki, mind a gazdasági, vagy egyéb funkcionális területeken dolgozó kollégák. Akárcsak egy jól szervezett nagy családban, közösen törekedve a kitűzött célok elérése érdekében. Munkám elismeréseként 2012-ben lehetőséget kaptam a műszaki terület három alappillérét képviselő főmérnökség közül a fenntartási főmérnök közvetlen támogatójaként műszaki elemzői feladatkörben tovább bővíteni tapasztalataimat a stratégiai szemlélet mibenlétével, alapfokú vezetői kompetenciákkal és cégszintű projektfeladatok lebonyolításával. 2014-től az eddig megszerzett tapasztalataim gyakorlatba történő átültetésére is lehetőségem nyílt, ekkor kaptam meg a bizalmat és egyben felelősséget egy teljes üzemvezetőség operatív feladatinak ellátására. Azóta is ebben a munkakörben tevékenykedve volt lehetőségem Siófok, majd Barcs, jelenleg pedig Fonyód központtal irányítani a helyi üzemvezetőségek munkáját, melynek szépsége a hivatásban rejlik. A ranglétrán előre haladva minden állomásnál értékes emberetek ismertem meg, és számos barátság is köttetett. Fontosnak érzem a mindennapokban azt a barátságos légkört, mely a munkahelyen fogad és ugyanilyen fontos számomra, hogy a DRV biztos, stabil hátteret nyújt anyagi és erkölcsi tekintetben is támogatva a személyes fejlődést, folyamatos tanulást akár a terepen, akár az iskolapadban, cserébe azért, hogy a megszerzett tudást házon belül kamatoztatva dolgozzunk a Vállalat és a saját céljaink elérése érdekében.

A honlapunk, sok más honlaphoz hasonlóan, a süti (cookie) fájlokat arra használja, hogy biztosítsa a honlap zavarmentes és hatékony működését, és garantálja, hogy a felhasználónak lehetősége legyen az internet személyes beállításokkal való használatára.