Ugrás a tartalomhoz
Bejelentkezés

Regisztrációs útmutató

Útmutatónkkal segítséget kívánunk nyújtani ahhoz, hogy regisztrációja sikeres legyen. Felhívjuk figyelmét, hogy a meghirdetett állásajánlatokra csak regisztrált felhasználóként van lehetősége jelentkezni.

Regisztráció lépésről lépésre:

 1. A nyitott állásajánlatokra csak a regisztrációt követően fog tudni jelentkezni. Regisztrációját az alábbi felületen kezdheti meg, a Regisztráció menüponttal indítva.
 2. A regisztrációs oldalon kért adatokat meg kell adnia, az adatkezelési tájékoztatót el kell fogadnia, és önéletrajza feltöltésével már kész is a regisztrációja. Két új lehetőségként már Facebook- és LinkedIn-fiókjával is regisztrálhat Karrierportálunkra.
 3. A regisztrációt követően kapni fog egy üzenetet a megadott e-mail-címére, amellyel aktiválhatja regisztrációját. Ha ezt elmulasztja, akkor nem fogjuk látni a jelentkezését. Ezért nagyon fontos, hogy elvégezze regisztrációja megerősítését!
 4. Sikeres aktiválás után megkezdheti a bejelentkezését.
 5. Kérjük, hogy az alapadatokat töltse ki, valamint a kért dokumentumokat töltse fel a megfelelő helyre. Ügyeljen arra, hogy minden mező ki legyen töltve, különös tekintettel a csillaggal jelölt mezőkre. Amennyiben több végzettséggel rendelkezik, akkor több dokumentumot is fel kell töltenie (pl. nyelvvizsga-bizonyítvány, szakképesítés stb.).
 6. A kitöltést követően választhat arról, hogy jelentkezik-e egy konkrét állásajánlatra, vagy csak az adatbázisunkba szeretné feltölteni személyi anyagát.

Jelentkezésével kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, kérjük, hogy a karrier@drv.hu címre küldje meg e-mailben.

ÁLLÁSAJÁNLATAINK

 • Művezető – Kulcs Érvényes:  2024. 06. 04.2024. 06. 17. Részletek
 • Vízhálózat-szerelő – Badacsony Érvényes:  2024. 06. 10.2024. 06. 23. Részletek
 • Vízhálózat-szerelő – Velence Érvényes:  2024. 06. 14.2024. 06. 24. Részletek
 • Csatornaműgépész – Iváncsa Érvényes:  2024. 06. 14.2024. 06. 24. Részletek
 • Vízmérő-leolvasó – Balatonfüred Érvényes:  2024. 06. 14.2024. 06. 24. Részletek
További állásajánlataink
A honlapunk, sok más honlaphoz hasonlóan, a süti (cookie) fájlokat arra használja, hogy biztosítsa a honlap zavarmentes és hatékony működését, és garantálja, hogy a felhasználónak lehetősége legyen az internet személyes beállításokkal való használatára.