Ugrás a tartalomhoz
Bejelentkezés

Regisztrációs útmutató

Útmutatónkkal segítséget kívánunk nyújtani ahhoz, hogy regisztrációja sikeres legyen. Felhívjuk figyelmét, hogy a meghirdetett állásajánlatokra csak regisztrált felhasználóként van lehetősége jelentkezni.

Regisztráció lépésről lépésre:

  1. A nyitott állásajánlatokra csak a regisztrációt követően fog tudni jelentkezni. Regisztrációját az alábbi felületen kezdheti meg, a Regisztráció menüponttal indítva.
  2. A regisztrációs oldalon kért adatokat meg kell adnia, az adatkezelési tájékoztatót el kell fogadnia, és önéletrajza feltöltésével már kész is a regisztrációja. Két új lehetőségként már Facebook- és LinkedIn-fiókjával is regisztrálhat Karrierportálunkra.
  3. A regisztrációt követően kapni fog egy üzenetet a megadott e-mail-címére, amellyel aktiválhatja regisztrációját. Ha ezt elmulasztja, akkor nem fogjuk látni a jelentkezését. Ezért nagyon fontos, hogy elvégezze regisztrációja megerősítését!
  4. Sikeres aktiválás után megkezdheti a bejelentkezését.
  5. Kérjük, hogy az alapadatokat töltse ki, valamint a kért dokumentumokat töltse fel a megfelelő helyre. Ügyeljen arra, hogy minden mező ki legyen töltve, különös tekintettel a csillaggal jelölt mezőkre. Amennyiben több végzettséggel rendelkezik, akkor több dokumentumot is fel kell töltenie (pl. nyelvvizsga-bizonyítvány, szakképesítés stb.).
  6. A kitöltést követően választhat arról, hogy jelentkezik-e egy konkrét állásajánlatra, vagy csak az adatbázisunkba szeretné feltölteni személyi anyagát.

Jelentkezésével kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, kérjük, hogy a karrier@drv.hu címre küldje meg e-mailben.

ÁLLÁSAJÁNLATAINK

  • Vízhálózat-szerelő–karbantartó – Keszthely Érvényes:  2023. 11. 27.2023. 12. 06. Részletek
  • Ügyfélszolgálati ügyintéző – Balatonfüred Érvényes:  2023. 11. 28.2023. 12. 06. Részletek
  • Engedélyezési munkatárs – Keszthely Érvényes:  2023. 11. 28.2023. 12. 07. Részletek
További állásajánlataink
A honlapunk, sok más honlaphoz hasonlóan, a süti (cookie) fájlokat arra használja, hogy biztosítsa a honlap zavarmentes és hatékony működését, és garantálja, hogy a felhasználónak lehetősége legyen az internet személyes beállításokkal való használatára.