Ugrás a tartalomhoz
Bejelentkezés

DRV kompetenciafejlesztő program

Társaságunk életében a hatékony vezetői magatartás kialakítása mellett kiemelten fontos munkavállalóink támogatása és fejlesztése. Ennek érdekében folyamatosan ösztönözzük különböző kompetenciafejlesztő tréningeken való részvételüket, melynek során biztonságos környezetben, gyakorlati formában szerezhetik meg a szükséges tudást, és fejleszthetik képességeiket.

A DRV kompetenciafejlesztő program egyszerre jelent személyre szabott vezetőikompetencia-fejlesztő tréningsorozatot és egy, a szervezeti és személyes munkatársi igényekre is reagáló képességfejlesztő programot, melynek során lehetőséget kínálunk kollégáinknak egyénileg részt venni az általuk választott tréningeken, továbbá a különböző szervezeti egységek vezetői is kérhetnek tréningeket osztályuk, csoportjuk számára.
 
Széles palettánkon az alábbi tréningtípusok szerepelnek:
Kommunikáció és együttműködés
Stressz- és konfliktuskezelés
Asszertivitás (ön- és érdekérvényesítés)
Változáskezelés
Motiváció
Érzelmi intelligencia
Munkatársi kiégés megelőzése
Hatékony időgazdálkodás
Prezentációs technika
Ön- és társismeret
Design thinking (tervezői gondolkodás)

A honlapunk, sok más honlaphoz hasonlóan, a süti (cookie) fájlokat arra használja, hogy biztosítsa a honlap zavarmentes és hatékony működését, és garantálja, hogy a felhasználónak lehetősége legyen az internet személyes beállításokkal való használatára.