Ugrás a tartalomhoz
Bejelentkezés

Gyakran ismétlődő kérdések

Milyen böngészőt használjunk az online jelentkezéshez?

A Karrierportál minden ismert böngészővel működik.

Milyen formátumban tudom feltölteni a dokumentumaimat?

Word-, PDF-, JPEG-, EXCEL-, XLS- és PNG-fájltípusokat fogadunk el.

Csak online formában (a Karrierportálon keresztül) jelentkezhetek vagy levélben is?

Kizárólag a Karrierportálon keresztül beérkezett pályázatokat fogadjuk el.

Akkor is beküldhetem a pályázatomat, ha nincs számomra megfelelő állásajánlat kiírva?

Igen, érdemes, hiszen egy-egy megüresedett pozícióra elsődlegesen a belső adatbázisunkból keressük a megfelelő személyt.

A jelentkezés során minden mezőt ki kell tölteni?

Igen, fontos, hogy minden mező ki legyen töltve, hiszen anélkül a portál nem hagyja jóvá a jelentkezést.

Önéletrajz csatolás kötelező vagy elég, ha jelentkezek a felületen?

Igen, kötelező, a rendszer a jelentkezés véglegesítését nem fogja engedni a kötelező dokumentumok csatolása nélkül.

Kinek címezhetem a jelentkezésemet?

Kérjük, hogy maradjon a semleges megszólításnál (Tisztelt Hölgyem/Uram!). A pályázatokat a HR-osztály toborzásért és kiválasztásért felelős kollégája bírálja el.

Mikor válaszolnak a jelentkezésemre?

Fontosnak tartjuk, hogy visszajelezzünk. Minden pályázót értesítünk, még abban az esetben is, ha a pályázata sikertelen lett. A hirdetések lejáratát követően, az előszűrési szakasz után bonyolítjuk le a személyes interjúkat. A legnagyobb mértékben törekszünk arra, hogy a lehető leggyorsabban sikerüljön megtalálni a számunkra megfelelő személyt.

Jelentkezhetek egyszerre több pozícióra is?

Természetesen jelentkezhet, rendszerünket úgy alakítottuk ki, hogy több pozícióra is beadhatja jelentkezését.

Nem tudom beadni a pályázatom!

Kérjük, ellenőrizze, hogy minden mezőt kitöltött-e. Amennyiben a jelentkezés ezt követően sem sikeres, akkor e-mailben vegye fel a kollégánkkal a kapcsolatot a karrier@drv.hu email címen.

Hol és hogyan tudok érdeklődni a jelentkezési folyamattal kapcsolatban?

Minden pályázó visszajelezést kap a jelentkezéséről, és mindenkit értesítünk a pályázatának elbírálásáról. Folyamatbeli kérdéseit a karrier@drv.hu email címen teheti fel.

Mit a teendőm, ha elfelejtettem a jelszavamat az online Karrierportálhoz?

A Karrierportál Bejelentkezés menüpontjára kattintva a felugró menüben kérjük, az "Elfelejtett jelszó" feliratra kattintson, töltse ki a mezőket, ezután e-mailben fogja megkapni új jelszavát.

Milyen kiválasztási módszertant alkalmaznak és mi a folyamata?

Az ezzel kapcsolatos információkat a Karrierportál Segítség menüpontjának a Kiválasztási folyamatunk almenüpontjában találja.

Még tanulmányaimat folytatom, de szeretnék a DRV Zrt.-nél gyakorlatot szerezni. Lehetséges?

Igen, lehetséges. Kérjük, a Karrierportálon a Nyári gyakorlat középiskolásoknak, illetve a Szakmai gyakorlat hallgatóknak ikonok közül válassza ki a megfelelőt, töltse ki az adatlapot, és ezzel már jelentkezett is hozzánk.

ÁLLÁSAJÁNLATAINK

  • Vízhálózat-szerelő-karbantartó – Ercsi Érvényes  2022. 08. 08. -  2022. 08. 31. ivóvízhálózaton, közműrendszeren lévő meghibásodások javításának szakszerű elvégzése a megfelelő eszközök, gépek működtetésével. ivóvíz-közműrendszeren lévő gépházakban, műtárgyakban lévő vezetékek, hálózati elemek korrózióvédelmének elvégzése. ivóvíz-közműrendszer telephelyein és védterületein takarítási és karbantartási feladatok elvégzése. vállalati gépjármű vezetése. Részletek
  • Vízhálózat-szerelő-karbantartó – Keszthely Érvényes  2022. 08. 08. -  2022. 08. 21. ivóvízhálózaton, közműrendszeren lévő meghibásodások javításának szakszerű elvégzése a megfelelő eszközök, gépek működtetésével. ivóvíz-közműrendszeren lévő gépházakban, műtárgyakban lévő vezetékek, hálózati elemek korrózióvédelmének elvégzése. ivóvíz-közműrendszer telephelyein és védterületein takarítási és karbantartási feladatok elvégzése. vállalati gépjármű vezetése. Részletek
  • Mérőkezelési, korlátozási és kivizsgálási munkatárs – Velence Érvényes  2022. 08. 11. -  2022. 08. 28. a szolgáltatási területen meghatározott vízmérők cseréje. a szolgáltatási területen a hátralékos felhasználókkal szemben közüzemi ivóvíz-szolgáltatás felfüggesztésének vagy korlátozásának végrehajtása törvényes keretek között. felhasználói megkeresések ügyintézése során szükséges helyszíni kivizsgálások elvégzése. tervezett mérőhely ellenőrzése és hitelesítési mellékmérőcserék és/vagy plombálások dokumentált elvégzése. Részletek
  • Mérőkezelési, korlátozási és kivizsgálási munkatárs – Kincsesbánya Érvényes  2022. 08. 11. -  2022. 08. 28. a szolgáltatási területen meghatározott vízmérők cseréje. a szolgáltatási területen a hátralékos felhasználókkal szemben közüzemi ivóvíz-szolgáltatás felfüggesztésének vagy korlátozásának végrehajtása törvényes keretek között. felhasználói megkeresések ügyintézése során szükséges helyszíni kivizsgálások elvégzése. tervezett mérőhely ellenőrzése és hitelesítési mellékmérőcserék és/vagy plombálások dokumentált elvégzése. Részletek
  • Csatornahálózat-szerelő-karbantartó – Kincsesbánya Érvényes  2022. 08. 16. -  2022. 08. 31. a társaságnál érvényben lévő kezelési-karbantartási utasítás és az üzemeltetési szabályzat alapján a szennyvízközműrendszer elemein lévő hálózati elemek hibaelhárítása, karbantartása. szennyvíz közmű rendszeren alkalmazott gépek, berendezések, eszközök hibaelhárítása, karbantartása, működésének ellenőrzése. a szennyvízhálózaton lévő meghibásodások, dugulások elhárításának szakszerű elvégzése. szennyvíz közmű rendszer átemelőinél, telephelyeken és szennyvíz véd területeken takarítási és karbantartási feladatok elvégzése. vállalati gépjármű vezetése. Részletek
További állásajánlataink
A honlapunk, sok más honlaphoz hasonlóan, a süti (cookie) fájlokat arra használja, hogy biztosítsa a honlap zavarmentes és hatékony működését, és garantálja, hogy a felhasználónak lehetősége legyen az internet személyes beállításokkal való használatára.