Ugrás a tartalomhoz
Bejelentkezés

Gyakran ismétlődő kérdések

Milyen böngészőt használjunk az online jelentkezéshez?

A Karrierportál minden ismert böngészővel működik.

Milyen formátumban tudom feltölteni a dokumentumaimat?

Word-, PDF-, JPEG-, EXCEL-, XLS- és PNG-fájltípusokat fogadunk el.

Csak online formában (a Karrierportálon keresztül) jelentkezhetek vagy levélben is?

Kizárólag a Karrierportálon keresztül beérkezett pályázatokat fogadjuk el.

Akkor is beküldhetem a pályázatomat, ha nincs számomra megfelelő állásajánlat kiírva?

Igen, érdemes, hiszen egy-egy megüresedett pozícióra elsődlegesen a belső adatbázisunkból keressük a megfelelő személyt.

A jelentkezés során minden mezőt ki kell tölteni?

Igen, fontos, hogy minden mező ki legyen töltve, hiszen anélkül a portál nem hagyja jóvá a jelentkezést.

Önéletrajz csatolás kötelező vagy elég, ha jelentkezek a felületen?

Igen, kötelező, a rendszer a jelentkezés véglegesítését nem fogja engedni a kötelező dokumentumok csatolása nélkül.

Kinek címezhetem a jelentkezésemet?

Kérjük, hogy maradjon a semleges megszólításnál (Tisztelt Hölgyem/Uram!). A pályázatokat a HR-osztály toborzásért és kiválasztásért felelős kollégája bírálja el.

Mikor válaszolnak a jelentkezésemre?

Fontosnak tartjuk, hogy visszajelezzünk. Minden pályázót értesítünk, még abban az esetben is, ha a pályázata sikertelen lett. A hirdetések lejáratát követően, az előszűrési szakasz után bonyolítjuk le a személyes interjúkat. A legnagyobb mértékben törekszünk arra, hogy a lehető leggyorsabban sikerüljön megtalálni a számunkra megfelelő személyt.

Jelentkezhetek egyszerre több pozícióra is?

Természetesen jelentkezhet, rendszerünket úgy alakítottuk ki, hogy több pozícióra is beadhatja jelentkezését.

Nem tudom beadni a pályázatom!

Kérjük, ellenőrizze, hogy minden mezőt kitöltött-e. Amennyiben a jelentkezés ezt követően sem sikeres, akkor e-mailben vegye fel a kollégánkkal a kapcsolatot a karrier@drv.hu email címen.

Hol és hogyan tudok érdeklődni a jelentkezési folyamattal kapcsolatban?

Minden pályázó visszajelezést kap a jelentkezéséről, és mindenkit értesítünk a pályázatának elbírálásáról. Folyamatbeli kérdéseit a karrier@drv.hu email címen teheti fel.

Mit a teendőm, ha elfelejtettem a jelszavamat az online Karrierportálhoz?

A Karrierportál Bejelentkezés menüpontjára kattintva a felugró menüben kérjük, az "Elfelejtett jelszó" feliratra kattintson, töltse ki a mezőket, ezután e-mailben fogja megkapni új jelszavát.

Milyen kiválasztási módszertant alkalmaznak és mi a folyamata?

Az ezzel kapcsolatos információkat a Karrierportál Segítség menüpontjának a Kiválasztási folyamatunk almenüpontjában találja.

Még tanulmányaimat folytatom, de szeretnék a DRV Zrt.-nél gyakorlatot szerezni. Lehetséges?

Igen, lehetséges. Kérjük, a Karrierportálon a Nyári gyakorlat középiskolásoknak, illetve a Szakmai gyakorlat hallgatóknak ikonok közül válassza ki a megfelelőt, töltse ki az adatlapot, és ezzel már jelentkezett is hozzánk.

ÁLLÁSAJÁNLATAINK

  • Belső ellenőr – Siófok Érvényes  2021. 10. 19. -  2021. 10. 28. A Társaságra vonatkozó jogszabályoknak és belső szabályzatoknak megfelelő működés ellenőrzése.. A vizsgált területek/folyamatokat érintően a kockázatok, hiányosságok felismerése, feltárása, javaslatok megfogalmazása.. Tárgyilagos és pontos megállapítások írásban foglalása, önálló szövegalkotással.. A feltárt hiányosságok, azonosított kockázatok megszüntetésére javaslatok megfogalmazása.. Részletek
  • Elektromos szerelő-karbantartó – Mohács Érvényes  2021. 10. 26. -  2021. 11. 05. Szennyvízközmű rendszeren üzemelő létesítmények, telepek, nyomásfokozó telepek, hálózati létesítmények, központi telephely és azokhoz kapcsolódó, erősáramú továbbá üzemfelügyeleti berendezéseink, karbantartását, szükség szerinti javítását.. Végzettségének megfelelőnek a kis, közép és nagy feszültségű kábelhálózatokon karbantartási és hibaelhárítási feladatok elvégzése.. Ellenőrző bejárást végez, méri a hálózat jellemző paramétereit és dokumentálja azokat.. Részletek
  • Kémiai laboráns – Zamárdi Érvényes  2021. 10. 26. -  2021. 11. 05. Ivóvíz és fürdővíz mintavételek, helyszíni vizsgálatok, fizikai, kémiai vizsgálatok elvégzése, dokumentálása a hozzájuk tartozó kiegészítő feladatokkal együtt.. Kapcsolódó minőségirányítási feladatok elvégzése, dokumentáció napra kész vezetése.. Részletek
  • Mérőkezelési, korlátozási és kivizsgálási munkatárs – Badacsony Érvényes  2021. 10. 26. -  2021. 11. 05. A szolgáltatási területen meghatározott vízmérők cseréje.. A szolgáltatási területen a hátralékos fogyasztókkal szemben.. Közüzemi ivóvíz szolgáltatás felfüggesztése vagy korlátozása, végrehajtása törvényes keretek között.. Felhasználói megkeresések ügyintézése során szükséges helyszíni kivizsgálások.. Tervezett mérőhely ellenőrzése és hitelesítési mellékmérő cserék és/vagy plombálások dokumentált elvégzése.. Részletek
  • Mérőkezelési, korlátozási és kivizsgálási munkatárs – Pécs-Üszögpuszta Érvényes  2021. 10. 26. -  2021. 11. 05. A szolgáltatási területen meghatározott vízmérők cseréje.. A szolgáltatási területen a hátralékos fogyasztókkal szemben.. Közüzemi ivóvíz szolgáltatás felfüggesztése vagy korlátozása, végrehajtása törvényes keretek között.. Felhasználói megkeresések ügyintézése során szükséges helyszíni kivizsgálások.. Tervezett mérőhely ellenőrzése és hitelesítési mellékmérő cserék és/vagy plombálások dokumentált elvégzése.. Részletek
További állásajánlataink
A honlapunk, sok más honlaphoz hasonlóan, a süti (cookie) fájlokat arra használja, hogy biztosítsa a honlap zavarmentes és hatékony működését, és garantálja, hogy a felhasználónak lehetősége legyen az internet személyes beállításokkal való használatára.