Ugrás a tartalomhoz
Bejelentkezés

Kollégáink mondták a DRV-ről

Attila

Édesapám 47 évet töltött a DRV Zrt.-nél. Az ő indíttatására 1987 júliusában kerültem a társasághoz. 10 évig dolgoztam karbantartó lakatosként a balatonfűzfői szennyvíztisztító telepen, ahol megismertem a szennyvíztisztítás folyamatát. Ezt követően átkerültem a balatonalmádi felszínivíz-tisztító telepre, ahol a mai napig vízműgépész munkakörben dolgozom. A vállalat által indított több szakmai tanfolyamon is részt vettem, amelyekből sokat tanultam, és fejlődtem. Munkámat mindig igyekszem a legjobb tudásom szerint elvégezni. Elkötelezettségem és szakmai tapasztalatom alapján feletteseim kulcspozícióba helyeztek. Szakmai tudásommal, tapasztalatommal segítem munkatársaimat, közvetlen feletteseim is bizalommal vannak irántam. A munkám érdekes, változatos és kihívásokkal teli. Szívesen ajánlom pályakezdő fiataloknak cégünket.           

Miklós

Pályakezdőként tudatosan olyan nagyvállalatot kerestem első munkahelynek, ahol biztonságot, kiszámíthatóságot és előrelépési lehetőséget, korrekt fizetést kaphatok. Így kerültem a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.-hez. Munkám elismeréseként pár évvel később a szervezeti egységem egyik kiemelt pozíciójának ellátásával bíztak meg. Munkaköröm kreativitást és gyors feladatmegoldást igényelt sokrétűsége miatt, amivel tapasztalatot, tudást, önállóságot szereztem, ami azóta is magasan motivál, ezért szívvel-lélekkel végzem a feladataimat. 2022 májusában szervezeti egységet és munkakört váltottam, jelenlegi feladataim közé a társasági projektportfólió kezelése és a stratégia megvalósításának támogatása tartozik, célkitűzéseim között pedig a vállalat ügyféloldali márkájának innovációs megoldásokon keresztüli erősítése szerepel. A munkavégzésem megkönnyítése végett a társaság folyamatosan fejlesztő tréningeket és fejlődési lehetőségeket biztosít különféle, személyre szabott képzések keretében. Ajánlani tudom a DRV Zrt.-t azon munkavállalóknak, akik a nagyvállalati kultúra és környezet előnyeit fontosnak tartják, illetve hosszú távra terveznek.

A honlapunk, sok más honlaphoz hasonlóan, a süti (cookie) fájlokat arra használja, hogy biztosítsa a honlap zavarmentes és hatékony működését, és garantálja, hogy a felhasználónak lehetősége legyen az internet személyes beállításokkal való használatára.