Ugrás a tartalomhoz
Bejelentkezés

Szakember-karrierprogram

Tudod,hogy kerül a víz  a háztartásainkba? Óvod a környezeted, és szeretnél olyan vállalatnál dolgozni, amelynek alaptevékenysége, hogy tiszta ivóvizet szolgáltasson nap mint nap? Soha nem láttál még vízművet, és kíváncsi vagy, hogyan működik? Nálunk mindezt megismerheted,megtapasztalhatod. Most lehetőséged van szakmát tanulni az ország legnagyobb, több mint 110 éves múlttal rendelkező víziközmű-társaságánál, és tanulmányaid után munkahelyet biztosítunk! Programunkat kiemelten fizikai munkakörökre indítjuk.

A programban részt vevők a meghirdetett munkaköröknek megfelelően OKJ-tanfolyamon tanulják a szakmát, és mellette dolgoznak társaságunknál. Tanulmányi szerződést kötünk minden jelentkezővel, aki vállalja, hogy elvégzi a tanulmányokat, és továbbra is munkavállalója marad társaságunknak.

Milyen végzettséggel tudsz a programra pályázni?

  • minimum alapfokú iskolai végzettség

Hogyan tudsz jelentkezni?

  • itt, a társaság Karrieroldalán
  • csatolnod kell a végzettséget igazoló okiratokat és az önéletrajzodat

A honlapunk, sok más honlaphoz hasonlóan, a süti (cookie) fájlokat arra használja, hogy biztosítsa a honlap zavarmentes és hatékony működését, és garantálja, hogy a felhasználónak lehetősége legyen az internet személyes beállításokkal való használatára.